Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2442
Title: | Особливості неймінгу в ресторанному бізнесі |
Authors: | Щоголєва, Інна Валентинівна Молочко, С. Ю. Shchoholieva, Inna Molochko, S. Yu. |
Keywords: | ресторанний бізнес концепція ресторану неймінг технологія неймінгу restaurant business restaurant concept naming naming technology |
Issue Date: | 12-Apr-2023 |
Publisher: | Кропивницький: ЛА НАУ |
Citation: | Молочко, С. Ю. Особливості неймінгу в ресторанному бізнесі / С. Ю. Молочко, І. В. Щоголєва // Авіація та космонавтика: напрями інноваційного розвитку : збірник тез ХХХХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, курсантів і студентів до Всесвітнього Дня авіації і космонавтики (м. Кропивницький, 12 квітня 2023 р.) / Льотна академія НАУ. – Кропивницький : ЛА НАУ, 2023. – С. 221-223. |
Abstract: | Розглянуто особливості неймінгу в ресторанному бізнесі. Назва ресторану може вплинути на його успішність, тому дуже важливо обрати правильне ім‘я. Peculiarities of naming in the restaurant business are considered. The name of the restaurant can affect its success, so it is very important to choose the right name. |
URI: | http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2442 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molochko Shchoholeva Osoblyvosti neiminhu.pdf | 6.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.