Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩоголєва, Інна Валентинівна-
dc.contributor.authorМолочко, С. Ю.-
dc.contributor.authorShchoholieva, Inna-
dc.contributor.authorMolochko, S. Yu.-
dc.date.accessioned2024-12-27T07:53:35Z-
dc.date.available2024-12-27T07:53:35Z-
dc.date.issued2023-04-12-
dc.identifier.citationМолочко, С. Ю. Особливості неймінгу в ресторанному бізнесі / С. Ю. Молочко, І. В. Щоголєва // Авіація та космонавтика: напрями інноваційного розвитку : збірник тез ХХХХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, курсантів і студентів до Всесвітнього Дня авіації і космонавтики (м. Кропивницький, 12 квітня 2023 р.) / Льотна академія НАУ. – Кропивницький : ЛА НАУ, 2023. – С. 221-223.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2442-
dc.description.abstractРозглянуто особливості неймінгу в ресторанному бізнесі. Назва ресторану може вплинути на його успішність, тому дуже важливо обрати правильне ім‘я. Peculiarities of naming in the restaurant business are considered. The name of the restaurant can affect its success, so it is very important to choose the right name.en_US
dc.language.isouaen_US
dc.publisherКропивницький: ЛА НАУen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectконцепція ресторануen_US
dc.subjectнеймінгen_US
dc.subjectтехнологія неймінгуen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestaurant concepten_US
dc.subjectnamingen_US
dc.subjectnaming technologyen_US
dc.titleОсобливості неймінгу в ресторанному бізнесіen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molochko Shchoholeva Osoblyvosti neiminhu.pdf6.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.