Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/345
Title: Менеджмент підприємницької діяльності. У 10 ч. Ч. 9. Управління конфліктами та готовність до управлінської діяльності в малому підприємництві: навчально-методичний комплекс з професійної перепідготовки військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас (проект «Україна-Норвегія»)
Other Titles: Менеджмент предпринимательской деятельности. В 10 ч. Ч. 9. Управление конфликтами и готовность к управленческой деятельности в малом предпринимательстве: учебно-методический комплекс по профессиональной переподготовке военнослужащих Вооруженных Сил Украины, уволенных в запас (проект «Украина-Норвегия»)
Authors: Смутчак, Зінаїда Василівна
Залевський, Анатолій Васильович
Смутчак, Зинаида Васильевна
Залевский, Анатолий Васильевич
Keywords: менеджмент
підприємницька діяльність
проект «Україна-Норвегія»
предпринимательская деятельность
проект «Украина-Норвегия»
Issue Date: 2014
Publisher: Кіровоград: КЛА НАУ
Citation: Менеджмент підприємницької діяльності. У 10 ч. Ч. 9. Управління конфліктами та готовність до управлінської діяльності в малому підприємництві : навчально-методичний комплекс з професійної перепідготовки військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас (проект «Україна-Норвегія») / З. В. Смутчак, А. В. Залевський. – Кіровоград : КЛА НАУ, 2014. – 108 с.
Abstract: Частина 9. «Управління конфліктами та готовність до управлінської діяльності в малому підприємництві» навчально-методичного комплексу розроблена відповідно до навчального плану професійної перепідготовки військовослужбовців Збройних Сил України (ЗСУ), звільнених у запас, та членів їх сімей (проект «Україна-Норвегія») згідно договору № 39/14 від 01.10.2014 р. Визначено мету, завдання та результати вивчення навчальної дисципліни «Управління конфліктами та готовність до управлінської діяльності в малому підприємництві». Наводиться тематичний план та програма дисципліни, конспект лекцій з переліком контрольних запитань та комплектом тестових завдань з кожної теми для контролю успішності навчання, зразки типових практичних завдань, список рекомендованих інформаційних джерел. Призначається для слухачів курсів професійної перепідготовки військовослужбовців ЗСУ, звільнених у запас (проект «Україна-Норвегія»). Часть 9. «Управление конфликтами и готовность к управленческой деятельности в малом предпринимательстве» учебно-методического комплекса разработана соответствии с учебным планом профессиональной переподготовки военнослужащих Вооруженных Сил Украины (ВСУ), уволенных в запас, и членов их семей (проект «Украина-Норвегия») по договору № 39/14 от 01.10.2014 г. Определены цели, задачи и результаты изучения учебной дисциплины «Управление конфликтами и готовность к управленческой деятельности в малом предпринимательстве». Приводится тематический план и программа дисциплины, конспект лекций с перечнем контрольных вопросов и комплектом тестовых заданий по каждой теме для контроля успеваемости, образцы типовых практических задач, список рекомендуемых информационных источников. Предназначается для слушателей курсов профессиональной переподготовки военнослужащих ВСУ, уволенных в запас (проект «Украина-Норвегия»).
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/345
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smutchak_Norvegia.pdf597.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.