Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩоголєва, Інна Валентинівна-
dc.contributor.authorСоколовський, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorБоз, Ахмет Сонер-
dc.contributor.authorShchoholieva, Inna-
dc.contributor.authorSokolovskyi, Viktor-
dc.contributor.authorBoz, Ahmet Soner-
dc.date.accessioned2023-09-25T10:39:46Z-
dc.date.available2023-09-25T10:39:46Z-
dc.date.issued2021-04-02-
dc.identifier.citationЩоголєва, Інна. Екологічні аспекти управління діяльністю готельних підприємств / Інна Щоголєва, Віктор Соколовський, Ахмет Сонер Боз // Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 70-річчю утворення Льотної академії НАУ (м. Кропивницький, 1-2 квітня 2021 року) / за заг. ред. д-ра геогр. наук О. В. Колотухи. – Дніпро : Середняк Т. К., 2021. – С. 370-376.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2122-
dc.description.abstractВ статті визначено сутність екологізації, проведено аналіз результатів впровадження екологічних технологій та екологічних послуг в світових готельних мережах, а також в українських готелях, які отримали відзнаку «Green Key». Проаналізовано екологічні технології та екологічні послуги, які застосовуються та пропонуються українськими готелями, що мають екологічний сертифікат. Обґрунтовано переваги екологізації для готельних підприємств як в економічному, так і в соціальному аспектах. Акцентовано увагу на екологізації як на інноваційному інструменті підвищення туристської привабливості. The article identifies the essence of greening, analyzes the results of the introduction of environmental technologies and environmental services in global hotel chains, as well as in Ukrainian hotels that have received the award «Green Key». Ecological technologies and ecological services used and offered by Ukrainian hotels with an ecological certificate are analyzed. The advantages of greening for hotel enterprises in both economic and social aspects are substantiated. Emphasis is placed on greening as an innovative tool to increase tourist attractiveness.en_US
dc.language.isouaen_US
dc.publisherДніпро: Середняк Т.К.en_US
dc.subjectекологізаціяen_US
dc.subjectекологічне управлінняen_US
dc.subjectекологічна сертифікаціяen_US
dc.subjectекологічні технологіїen_US
dc.subjectекологічні послугиen_US
dc.subjectготельні підприємстваen_US
dc.subjectgreeningen_US
dc.subjectecological managementen_US
dc.subjectecological certificationen_US
dc.subjectecological technologiesen_US
dc.subjectecological servicesen_US
dc.subjecthotel enterprisesen_US
dc.titleЕкологічні аспекти управління діяльністю готельних підприємствen_US
dc.title.alternativeEnvironmental aspects of hotel business managementen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shchoholieva_Ekolohichni aspekty.pdf251.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.