Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/1880
Title: Чинники впливу на ефективність компетентісно орієнтованої фізичної і психофізіологічної підготовки курсантів-пілотів
Authors: Півень, Микола ІллІч
Piven, Mykola
Keywords: фізична і психофізіологічна підготовка курсантів-пілотів
фізкультурно-оздоровчі компетентності
організація фізичної і психофізіологічної підготовки
мотиваційно-ціннісне ставлення
оцінювання фізичної і психофізіологічної готовності курсантів-пілотів
Issue Date: 18-Nov-2021
Publisher: Одеса: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Півень М. І. Чинники впливу на ефективність компетентісно орієнтованої фізичної і психофізіологічної підготовки курсантів-пілотів / М. І. Півень // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали V інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2021 р.) / Університет Ушинського; Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та реабілітації; Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін. – Одеса : Букаєв Вадим Вікторович, 2021. – С. 59-63.
Abstract: У статті йдеться про формування загальних і спеціальних фізкультурно-оздоровчих компетентностей курсанта-пілота, про становлення його особистісного досвіду самоорганізації регулярних занять фізичними вправами. Накопичення методичного арсеналу розвитку означених компетентностей, про організацію фізичної і психофізіологічної підготовки з дотриманням технології, поетапного формування фізкультурно-оздоровчих компетентностей та технології саморегуляції фізкультурною самодіяльністю курсанта, яка містить обов’язкові складові як для викладача, так і для курсанта (суб’єкти навчальної діяльності).
URI: https://cutt.ly/MJYu9nR
http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/1880
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piven_Chynnyky vplyvu.pdf514.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.