Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/937
Title: Безпека життєдіяльності та охорона праці: методичні рекомендації з підготовки до практичних занять для студентів освітньо-професійної програми: «Туризм»
Authors: Бондарчук, Світлана Віталіївна
Keywords: безпека життєдіяльності
охорона праці
туризм
Issue Date: 2021
Publisher: Кропивницький: ЛА НАУ
Citation: Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять для студентів освітньо-професійної програми: «Туризм» / укладач С. В. Бондарчук. - Кропивницький : ЛА НАУ, 2021. - 14 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 «Туризм», освітньо-професійної програми: «Туризм». У методичних рекомендаціях наведені плани практичних занять з навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» та методичні рекомендації до їх виконання. Студенти мають змогу ознайомитися із тематикою, порядком та організацією виконання основних завдань, спискам джерел інформації. Видання призначене, насамперед, для студентів, курсантів, викладачів та всіх бажаючих оволодіти знаннями з безпеки життєдіяльності та охорони праці в туристичній галузі.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/937
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondarchuk_turyzm.pdf613.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.