Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/93
Title: Механика и молекулярная физика: методические рекомендации к выполнению лабораторных работ по физике на базе комплекта «L-микро»
Other Titles: Механіка та молекулярна фізика: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з фізики на базі комплекта «L-микро»
Authors: Борота, Владимир Григорьевич
Кузьменко, Ольга Степановна
Остапчук, Савва Адамович
Борота, Володимир Григорович
Кузьменко, Ольга Степанівна
Остапчук, Сава Адамович
Keywords: механика
молекулярная физика
механіка
молекулярна фізика
Issue Date: 2012
Publisher: Кировоград: КЛА НАУ, 2012
Citation: Механика и молекулярная физика : методические рекомендации к выполнению лабораторных работ по физике на базе комплекта «L-микро» / сост.: В. Г. Борота, О. С. Кузьменко, С. А. Остапчук. – 2-е изд., перераб. и доп. – Кировоград : КЛА НАУ, 2012. – 68 с.
Abstract: выполнения каждой из семи предложенных работ, контрольные вопросы для самопроверки курсантов, рекомендованную литературу для углубленного изучения физики во время подготовки к выполнению лабораторного практикума. Для курсантов и слушателей КЛА НАУ. Навчальний посібник містить: необхідні теоретичні відомості та вказівки до виконання лабораторних робіт, сформовані експериментальні завдання, хід виконання кожної з семи запропонованих робіт, контрольні питання для самоперевірки курсантів, рекомендовану літературу для поглибленого вивчення фізики під час підготовки до виконання лабораторного практикуму. Для курсантів та слухачів КЛА НАУ.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/93
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Borota_mehanika.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.