Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/497
Title: Історія України. Європейська та євроатлантична інтеграція України: історія, сучасний стан, перспективи: навчальний посібник
Authors: Романько, Ірина Іванівна
Keywords: історія України
євроатлантична інтеграція
євроінтеграція
Issue Date: 2017
Publisher: Кропивницький: ЛА НАУ
Citation: Романько, І. І. Історія України. Європейська та євроатлантична інтеграція України: історія, сучасний стан, перспективи : навчальний посібник / І. І. Романько. – Кропивницький : ЛА НАУ, 2017. – 272 с.
Abstract: У виданні надається базова інформація про історію виникнення та розвитку Європейського Союзу, розглядаються актуальні аспекти реалізації євроінтеграційних прагнень України, аналізуються питання євроатлантичного співробітництва України. Посібник пропонує тематику індивідуальних навчально-дослідних завдань, рефератів, есе, науково-практичних курсантських конференцій та круглих столів, питання для дискусій, олімпіад та конкурсів, контрольні питання та завдання для діагностики знань. Тести, інтерактивні та ігрові методи мають допомогти користувачам посібника глибше проникнути в систему організації ЄС, зрозуміти механізми взаємодії його структур, ознайомитися з європейським способом життя та цінностями, яким надають перевагу європейці, дають можливість порівняти їх з українським способом життя та українськими цінностями. Словник сприятиме вмінню лаконічно, чітко, і правильно давати тлумачення основних понять, термінів, подій і явищ. Розлогий список джерел інформації покликаний задовольнити потреби читачів видання, що стосуються процесів європейської та євроатлантичної інтеграції України. Навчальний посібник рекомендовано для курсантів та студентів ЛА НАУ першого курсу освітнього ступеню “бакалаврˮ усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/497
Appears in Collections:Підручники. Навчальні посібники. Конспекти лекцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.