Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/496
Title: Історія України. Історія української культури: методичні рекомендації з організації самостійної навчально-пізнавальної та науково-дослідної роботи
Authors: Романько, Ірина Іванівна
Keywords: історія України
історія української культури
Issue Date: 2016
Publisher: Кіровоград: КЛА НАУ
Citation: Романько, І. І. Історія України. Історія української культури : методичні рекомендації з організації самостійної навчально-пізнавальної та науково-дослідної роботи. Для курсантів та слухачів КЛА НАУ / І. І. Романько. - Кіровоград : КЛА НАУ, 2016. - 200 с.
Abstract: У виданні визначено цілі та завдання історичних дисциплін, наведено загальні методичні рекомендації до вивчення курсів "Історія України" та "Історія української культури", сформульовано мету самостійної пізнавальної діяльності курсантів та проаналізовано різноманітні форми самостійної роботи, подано опис організації науково-дослідної діяльності. Окремий розділ присвячено використанню сучасних інноваційних технологій і методів навчання у підготовці курсантів, формуванні соціальної компетентності засобами історичної освіти. Видання рекомендовано для курсантів та слухачів КЛА НАУ першого курсу освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/496
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Romanko_istoria_ kultury.pdf5.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.