Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2246
Title: Експлуатаційні процедури «Спеціальні польотні процедури та порядок їх виконання в період підготовки та в польоті льотним складом»
Authors: Жибров, Олександр Володимирович
Романович, Микола Іванович
Zhybrov, Oleksandr
Romanovych, Mykola
Keywords: безпека польотів
експлуатаційні процедури
польотні процедури
виконання польотів
Issue Date: 1-Feb-2023
Publisher: Кропивницький: ЛА НАУ
Citation: Жибров, О. В. Експлуатаційні процедури «Спеціальні польотні процедури та порядок їх виконання в період підготовки та в польоті льотним складом» : курс лекцій з навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 272 «Авіаційний транспорт» за освітньо-професійною програмою «Льотна експлуатація повітряних суден» / О. В. Жибров, М. І. Романович. – Кропивницький : ЛА НАУ, 2023. – 413 с.
Abstract: Курс лекцій складається з повного викладу тем навчальної дисципліни, визначених програмою «Експлуатаційні процедури»:- змістовного модуля 1 «Правила наземного обслуговування повітряних суден та процедури підготовки до них» навчальної дисципліни, визначених програмою «Експлуатаційні процедури». У ньому викладаються спеціальні вимоги ICAO, JAR-OPS та національних керівних документів щодо формування льотних екіпажів, підготовки та виконання польотів льотного складу, процедур наземного обслуговування повітряних суден та участі в них членів екіпажу. Вказується порядок дій членів екіпажу на різних етапах підготовки повітряного судна до польоту, що відповідає практиці роботи авіакомпаній у сучасних умовах;- змістовного модуля 2 «Експлуатаційні процедури в очікуваних умовах» навчальної дисципліни, визначених програмою «Експлуатаційні процедури». У ньому викладені спеціальні польотні процедури та порядок їх виконання в очікуваних умовах, дії членів екіпажу на різних етапах польоту, порядок взаємодії членів льотного та камінного екіпажів, особливості підготовки і виконання по правилам візуального (ПВП) і приборного (ППП) польотів;- змістовного модуля 3 «Виконання польотів при виникненні особливих ситуацій». У ньому викладаються спеціальні процедури у процесі підготовки до польоту в очікуваних умовах, у разі особливих ситуацій та особливих випадках. Вказується порядок дій членів екіпажу повітряного судна, а також посадових осіб під час вчинення актів незаконного втручання у діяльність цивільної авіації.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2246
Appears in Collections:Підручники. Навчальні посібники. Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhsbrov Romanovich Ekspl. procedury KL.pdf16.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.