Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2122
Title: | Екологічні аспекти управління діяльністю готельних підприємств |
Other Titles: | Environmental aspects of hotel business management |
Authors: | Щоголєва, Інна Валентинівна Соколовський, Віктор Анатолійович Боз, Ахмет Сонер Shchoholieva, Inna Sokolovskyi, Viktor Boz, Ahmet Soner |
Keywords: | екологізація екологічне управління екологічна сертифікація екологічні технології екологічні послуги готельні підприємства greening ecological management ecological certification ecological technologies ecological services hotel enterprises |
Issue Date: | 2-Apr-2021 |
Publisher: | Дніпро: Середняк Т.К. |
Citation: | Щоголєва, Інна. Екологічні аспекти управління діяльністю готельних підприємств / Інна Щоголєва, Віктор Соколовський, Ахмет Сонер Боз // Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 70-річчю утворення Льотної академії НАУ (м. Кропивницький, 1-2 квітня 2021 року) / за заг. ред. д-ра геогр. наук О. В. Колотухи. – Дніпро : Середняк Т. К., 2021. – С. 370-376. |
Abstract: | В статті визначено сутність екологізації, проведено аналіз результатів впровадження екологічних технологій та екологічних послуг в світових готельних мережах, а також в українських готелях, які отримали відзнаку «Green Key». Проаналізовано екологічні технології та екологічні послуги, які застосовуються та пропонуються українськими готелями, що мають екологічний сертифікат. Обґрунтовано переваги екологізації для готельних підприємств як в економічному, так і в соціальному аспектах. Акцентовано увагу на екологізації як на інноваційному інструменті підвищення туристської привабливості. The article identifies the essence of greening, analyzes the results of the introduction of environmental technologies and environmental services in global hotel chains, as well as in Ukrainian hotels that have received the award «Green Key». Ecological technologies and ecological services used and offered by Ukrainian hotels with an ecological certificate are analyzed. The advantages of greening for hotel enterprises in both economic and social aspects are substantiated. Emphasis is placed on greening as an innovative tool to increase tourist attractiveness. |
URI: | http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/2122 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shchoholieva_Ekolohichni aspekty.pdf | 251.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.