Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/155
Title: Теорія організації. В 3-х частинах. Ч. 2: конспект лекцій та матеріали для самостійного опрацювання з дисципліни
Other Titles: Теория организации. В 3-х частях. Ч. 2: конспект лекций и материалы для самостоятельной работы по дисциплине
Authors: Залевський, Анатолій Васильович
Залевский, Анатолий Васильевич
Keywords: теорія організації
теория организации
Issue Date: 2012
Publisher: Кіровоград: КЛА НАУ
Citation: Теорія організації. В 3-х частинах. Ч. 2 : конспект лекцій та матеріали для самостійного опрацювання з дисципліни (за вимогами кредитно-модульної системи) / О. А. Комарова, А. В. Залевський. – Кіровоград : КЛА НАУ, 2012. – 266 с.
Abstract: Конспект лекцій та матеріали для самостійного опрацювання розроблено у відповідності до навчального плану та програми дисципліни «Теорія організації» підготовки фахівців з галузі знань «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки «Менеджмент». Визначено тематику, плани та зміст лекцій та матеріалів для самостійного вивчення навчального курсу. Навчальні матеріали підготовлено за вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу: структуровано за темами дисципліни та їх основними питаннями та викладено за модульним принципом. Призначається для курсантів галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». Конспект лекций и материалы для самостоятельной работы разработаны в соответствии с учебным планом и программе дисциплины "Теория организации" подготовки специалистов в отрасли знаний "Менеджмент и администрирование" направления подготовки "Менеджмент". Определена тематика, планы и содержание лекций и материалов для самостоятельного изучения учебного курса. Учебные материалы подготовлены по требованиям кредитно-модульной системы организации учебного процесса: структурированы по темам дисциплины и их основными вопросами и выложены по модульному принципу. Предназначены для курсантов отрасли знаний 0306 "Менеджмент и администрирование" направления подготовки 6.030601 "Менеджмент".
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/155
Appears in Collections:Підручники. Навчальні посібники. Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zalevskiy_teoriua_2.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.