Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/1329
Title: Наука та науково-дослідна діяльність: методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти доктора філософії
Authors: Плачинда, Тетяна Степанівна
Keywords: наука
науково-дослідна діяльність
професійна діяльність
практична діяльність
науково-теоретична діяльність
доктор філософії
Issue Date: 2021
Publisher: Кропивницький: ЛА НАУ
Citation: Плачинда, Т. С. Наука та науково-дослідна діяльність : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти доктора філософії / Т. С. Плачинда. - Кропивницький : ЛА НАУ. - 2021. - 40 с.
Abstract: Основними завданнями самостійної роботи під час навчальної діяльності є послідовне вироблення навичок ефективної самостійної професійної (практичної й науково-теоретичної) діяльності на рівні європейських і світових стандартів. Дані методичні рекомендації містять матеріали, що розкривають сутність, мету, завдання і функції самостійної роботи під час навчальної діяльності; містять питання та необхідні джерела інформації до кожної з тем дисципліни "Наука та науково-дослідна діяльність", що надасть змогу здобувачам вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня самостійно опановувати необхідні знання й удосконалити набуті компетенції наукової діяльності. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни "Наука та науково-дослідна діяльність" можуть бути корисними магістрам, аспірантам і молодим викладачам закладів вищої освіти.
URI: http://dspace.sfa.org.ua:80/handle/123456789/1329
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Plachynda_nauka.pdf666.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.